onsdag 23 september 2009

Tvångsnedflytta fiflarklubben IFK Göteborg

Det är så in i helvetes tråkigt! Varför förstöra så djävla mycket? Tidningarna skriver om skandalscener på Söderstadion men IFK Göteborgs taktik under hela säsongen har alltså varit att omforma målburnarna. Dra ihop i eget straffområde och dra isär i motståndarnas.

Hoppas verkligen att fotbollsförbundet går in och agerar mot detta fusk.

En granskning av samtliga ramträffar i IFK Göteborgs målbur och även lagets samtliga mål framåt är det minsta vi kan begära. Tvångsnedflyttning anser jag, just ikväll, vara rimligt.
Får återkomma till ämnet imorgon när jag har lugnat ner mig.

Ska Sveriges (eventuella) mästare vinna ligan för att de har mindre målbur än sina motståndare?
Jag är upprörd!
Så in i helvetes upprörd!

Usla djävlar!

14 kommentarer:

  1. Instämmer helt. Fruktansvärt att se dessa bilder. Jag förstår inte hur han kommer undan med att domaren endast rättar till stolparna igen? Det är väl ganska solklart att de inte hamnat på det sättet av sig själva. Kan de skicka ner Örebro för att ha en praktexempel för alla andra klubbar som då hade dålig ekonomi så kan de väl skicka ner IFK för detta. Troligtvis slickar IFK för mycket Lagrell-rumpa för att detta ska inträffa. De får säkert extra fair-play poäng för att de är så goa...

    SvaraRadera
  2. Håller med till punkt och pricka. Hoppas verkligen Svff agerar nu. Man får betänka hur vanligt det faktiskt är med stolpträffar i fotboll. Deras supportrar jämställer detta med att slå en frispark för tidigt och liknande, men detta är inget som sker i stridens hetta, utan det är planerat fusk som sker systematiskt som t.o.m. ledningen ligger bakom. Tvångsnedflyttning!

    SvaraRadera
  3. Utan bilder är inget bevisat, bara påhittat. Hammarbyklacken verkar ha behov av självsanering...

    SvaraRadera
  4. IFK borde få avdrag av poäng eller att kim blir avstängd!!!!

    SvaraRadera
  5. Är också sjukt upprörd!! Dom får INTE vinna guld, speciellt inte nu på grund av fusk!!!!!

    SvaraRadera
  6. Ni bajsar ju i eran egna buss

    SvaraRadera
  7. Även om man är göteborgare av hela hjärtat så Ja, det är fusk, tror som många, det har pågått länge, men tror inte heller att kim är dne enda målvakten som gör detta.

    göteborg förlorara matchen mott örebro med 0-3, kim blir avstängd med böter och göteborgs matcher blir granskade är väl det troliga straffet jag kan se framför mig.

    sen beror det väl på hur många inom laget och klubbenm som känner till detta.

    men på smama gång, vist han blev tagen med byxorna nere, men finns flera, många flera som utnytjar detta, borde kolas på samtliga matcher i allsvenskan i år isåfal med...

    SvaraRadera
  8. Detta är något som händer i varje omgång i Allsvenskan, oavsett lag (kanske inte Pa Dembo då, men spelar ingen roll om han så stod i 5 mannamål). Det är bara löjligt att säga att Blåvitt ska bli "tvångsnedflyttade" för att de gör något som i stort sett ALLA målvakter gör. Ska alla som filmar till sig straffar bli tvångsnedflyttade? Ska alla som drar i tröjan bli tvångsnedflyttade? Nej, precis.

    Tycker dock att det är rätt skamligt hur Bajenfans kan sitta och försvara fansen som tänder bengaler på läktaren och försöker att ta sig in på planen? Är det någonting i svensk fotboll som ska ha sig en självsanering är det Stockholmspubliken, i synnerhet Hammarbys och Djurgårdens.

    Känner du för att argumentera emot är du varmt välkommen att skicka ett mail: herrjonasson@hotmail.com - då jag antagligen ändå inte kommer att komma tillbaka till denna bloggen.

    SvaraRadera
  9. Du är en fjant som allvarligt tycker att Blåvitt ska tvångsnedflyttas. Eller nej just det, du är en hammarbyare va? Jaja, men ok, avbryta matcher och sånt, tända bengaler och storma plan, det är sånt som hör till spelet. Jamen det kör vi på.

    Lägg ner

    SvaraRadera
  10. Alla som gnäller kanske borde läsa regelboken. Det är faktiskt Örebro som borde bli straffade då fotbollsmål i allsvenskan skall vara FASTREGLADE OCH INTE GÅ ATT FLYTTA.

    Det har seriösa klubbar som IFK Göteborg sett till då målen på Gamla Ullevi är fastreglade. Har inte så mycket koll på andra arenor. Men skulle gissa att detta mest är sånt som händer ute i småstäderna där ingen har kontroll på något!

    Så det är mer skandalöst att Örebro inte följer regelverket än att Kim gör detta.

    Det finns ingen regel mot detta då det är meningen att det inte skall gå att göra.

    Väx upp och läs en bok, en regelbok!

    SvaraRadera
  11. jag skulle vilja veta vad reglerna säger om att flytta stolparna, skumläste igen fifas regelbok nyss, men hittade inget. jag anser att det är planerat spelförstörande. det minsta svff borde göra är att stänga av kim.

    SvaraRadera
  12. Bugar och bockar för Kim, grymt fräckt och bra som fan att ha sa det rakt ut i TV istället för att gömma undan det. Sen finns det ju ingen chans att dom blir bestraffade, för då skulle förbundet behöva gå igenom varenda match i allsvenskan för att se om det är fler målvakter som gjort så.

    Sedan, som redan nämnts, är det ju inte mer förstörande än de som filmar till sig straffar/frisparkar som leder till mål. De situationerna är antagligen ännu mer avgörande än en sån här grej.

    Men som alla vet; Det viktigaste är inte att vinna ärligt, det viktigaste e fan att vinna! Inte skulle det bli nån proteststorm från Solna-lägret om nån AIK'are filmade till sig en straff i sista omgången och på så sätt vinner guldet.

    SvaraRadera
  13. du ditt snöre, som tror du kan fotboll. granska hur många STOLPträffar PÅ INSIDAN i år, inte ramträffar, blåvitt fått emot sig, så ska du se att det antagligen inte är en enda! Jag tror inte han fifflar så varje match, men allt går att granska, men att du sitter o slänger ur dig sånna här saker är ta mig fan absurt din lilla korvsmakare.

    Att tvångsnedflytta blåvitt hade varit som att klippa av alla jävla vingar på ett flygplan o tro att det ska kunna flyga felfritt. Gissa vad det är för flygplan? Jo, det är allsvenskan som är flygplanet, den hade störtat o blivit ännu sämre än vad den redan är. Låt blåvitt som klubb och lag vara, och bestraffa endast Kim. Tyvärr men rätt ska vara rätt, och det är inte precis så att tränarna bett honom göra så eller hur? det är han själv som väljer att göra så. därför ska han bestraffas o inte hela klubben!

    Jag borde fan vara högsta chef i disciplinnämnden. men tyvärr så är det sånna snören som du som sitter o pillar stjärt på varandra o inte tål att sveriges bästa lag kommer vinna guldet igen.

    SvaraRadera
  14. haha, vilken överreaktion - desperat och löjeväckande förslag

    SvaraRadera